Beste Mastercard for studenter

Det finnes flere kredittkort for studenter, bla. visa og mastercard for studenter. Når du er student lønner det seg med et kredittkort med en lang rentefri periode, slik at du kan låne penger over en lang periode, uten å betale renter. Hvis du ikke betaler alt du har utestående ved forfall, lønner det seg med et kredittkort med lav rente.

beste mastercard for studenter

Beste Mastercard for studenter.

Hvis du ønsker en lang rentefri periode lønner det seg med et re:member mastercard for studenter. Dette kortet har hele 52 dager rentefri betalingsutsettelse.

Hvis du ønsker en kortere rentefri periode og en lavere rente lønner det seg med 365 Privat eller Dnb Mastercard for studenter (hvitt kort).

Hvofor du burde bruke mastercard som student?

Har du noen gang opplevd å ikke ha penger fordi du venter på penger fra lånekassen? Hvis svaret er ja, kan et kredittkort hjelpe deg i slike situasjoner. Det er så stor konkurranse mellom tilbyderne av kredittkort, at du kan bruke et mastercard helt gratis, hvis du setter deg inn i hva som koster penger og når det beregnes renter.

Hvordan bruke et mastercard for studenter gratis?

Ikke bruk kortet i minibank –  Dette koster penger i form av gebyrer, provisjon og renter.

Bruk kortet kun til varekjøp – Ved varekjøp har du en rentefri periode. Betaler du regninger eller overfører penger må du betale gebyrer og renter.

Betal alltid regningen ved forfall

Betal alltid hele beløpet du skylder, ikke la deg lure av minsterbeløpet – Betaler du alt du skylder betaler du ikke renter. Betaler du minstebeløpet, beregnes det renter av uteståednde.

Ikke overtrekk ditt mastercard – Det tilkommer et ekstra gebyr hvis du overtrekker ditt mastercard.

Hvordan spare penger med et mastercard for studenter?

Bruk et mastercard med cashback til å kjøpe:

Bensin (bensinkort)

Dagligvarer

Møbler

Elektronikk

Klær

Et mastercard med cashback gir deg penger tilbake for å handle. I praksis blir “rabatten” trukket fra kredittkortregningen din.

Gratis master card reiseforsikring – De fleste kredittkort tilbyr en gratis reiseforsikring hvis du betaler 50% eller mer av reisen med kortet.

Tjen bonuspoeng – Start opptjeneingen av bonuspoeng i dag, og du flyr gratis før du vet ordet av det.

Det lønner seg med et kredittkort for studenter, så lenge du har kontroll pa økonomien og alltid prioriterer å betale kredittkortregningen først. Husk at du må betale tilbake alt kreditten du benytter deg av. Hvis du tar opp lån gjennom lånekassen må dette også betales tilbake når du er ferdig. Det er derfor greit å ikke ha kredittkort eller inkassogjeld når du er ferdig utdannet.

Trykk her for å komme til forsiden.

Leave a Reply